Comandarea produselor de pe site-ul Mobinox

Comanda pe site

Utilizarea site-ului Mobinox necesită activarea cookie-urilor şi Javascript in browserul dvs.

Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online, alegeţi produsul dorit si apoi faceti click pe butonul "Cumpără". Produsul va fi adăugat în coş şi veţi fi transferat(ă) pe pagina coşului de cumpărături. Aici menţionaţi cantitatea. Puteţi lansa comanda sau puteţi adăuga şi alte produse din site. Pentru vizualizarea produselor alese, faceţi click pe coşul de cumpărături din partea dreapta-sus a site-ului. Pentru a trimite comanda, faceti click pe butonul "Trimite".

Preţuri

Preţurile afişate pe site includ TVA. Livrarea produselor se face prin curier rapid. Taxa de livrare este afişată în pagina coşului de cumpărături, taxa valabila pentru primul kg. Pentru kg aditionale se adauga o taxa de 1 leu/kg. Plata produselor se face la livrare, integral.

Livrare

După trimiterea comenzii veţi fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii şi stabilirea detaliilor referitoare la livrare. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa menţionată în comandă, de regulă în 1-2 zile lucrătoare.

Date de contact şi facturare

Datele de facturare sunt cele furnizate de dvs în pagina coşului de cumpărături. În cazul persoanelor fizice, se folosesc datele de livrare.

Adresa de email este folosita exclusiv în scopul de a transmite informatii despre comanda dvs.

În absenta contactului, comenzile se anulează după trei zile lucrătoare de la înregistrarea acestora.

Eliberarea chitanţei se face de către firma de curierat.

PRO GSM SRL
bd. Revoluţiei 1989, nr. 18A
Alba Iulia, România